29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Samen met enkele andere teams van Acro Academy Noord Nederland stapte Arjenne Steenbergen uit Burgum vandaag op het vliegtuig naar Israel om daar deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen Acrogym. Samen met haar sportpartners Myrthe Tognini en Nova Houtman vormt Arjenne een combiteam Acro Academy/FC Meppel. Het trio traint bij topsportstichting Acro Academy en wist zich dit jaar te kwalificeren voor deelname aan dit EK.


Arjenne vindt het een grote eer om nogmaals haar land te mogen vertegenwoordigen – vorig jaar mocht zij ook al naar de Wereldkampioenschappen en zij is met haar partners ook regerend Nederlands Kampioen in haar categorie – en aast dit jaar op een plaats in de finale van dit EK in Israel. Hiervoor moet zij de komende wedstrijden eindigen bij de beste acht tot tien teams uit heel Europa. Arjenne komt uit in de leeftijdscategorie Junior 1 (12-18 jaar) en draait haar wedstrijden van 24 tot en met 27 oktober in Holon, een stad nabij Tel Aviv.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie