21
za, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BUITENPOST - Twee jeugdleden van tafeltennisvereniging Buitenpost hebben zaterdag in Oudega (SWF) een prima visitekaartje afgegeven. Op het jaarlijkse toernooi van ODI werden Ilse van der Ploeg en Michael Steendam respectievelijk eerste en tweede in de A-poule.


In de sportzaal van multifunctioneel centrum It Joo zegevierde Ilse van der Ploeg in al haar vijf wedstrijden. Vrijwel alle partijen wist zij overtuigend te winnen. De slotpartij tegen Sikko Spijkerman van het Kollumer Nordic werd een vijfgamer, die de Buitenpostse uiteindelijk toch nog over de streep trok.

Michael Steendam hoefde bij de Open Oudegaaster Kampioenschappen alleen het hoofd te buigen voor z’n club- en teamgenoot. In de laatste ronde tegen Kevin Bolt van DTTC ’78 uit Appingedam stond de tweede plaats op het spel. Via een 3-0 zege stelde de Buitenposter het zilver veilig.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties
Advertentie