24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
HARKEMA - Vandaag waren de jongste meiden van GVV aan de beurt voor hun eerste plaatsingswedstrijd voor de Friese Kampioenschappen. Lucie de Jong (Noard Burgum) en Niamh Walstra beten het spits af. Beiden meiden turnden een goede wedstrijd zonder grote fouten maar vielen niet in de prijzen.In ronde 2 waren Annieke de Vries, Lianne van der Werff en Fenna van de Wal aan de beurt. Fenna zit pas net op turnen, zij liet zien hoeveel zij geleerd heeft in een korte tijd.


Annieke had een goede wedstrijd en turnde stabiel. Annieke mocht hiervoor een zilveren medaille in ontvangst nemen. Maren Hofstra en Mette Ferwerda sloten de wedstrijddag af. Beide meiden hebben het goed gedaan maar eindigden niet op het podium. Alle meiden oefenen nu verder voor de tweede plaatsingswedstrijd op 29 februari, ook in Harkema.

{gallery}syta/2020/zilver12120{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie