28
zo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal Stedenwijk in Almere werd zaterdag de 2e plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek voor groepen op C niveau gehouden. De prejunioren en benjaminsgroep van OBQ-DFS waren wederom weer goed voor de dubbelslag. Zowel goud voor hun hoepeloefening alsmede goud voor hun groepsoefening zonder materiaal. De benjamins met Yalena Klijnsma,Martha Prins,Yolanthe Dijkman,Sanderijn Klijnsma,Elin Stam en Irene de Haan wonnen hun oefening zonder materiaal met 2 punten verschil 11.716 tegen 9.733.


De prejuniorengroep met Laura Heijmans, Djura Posthumus, Victoria Safarizadeh,Femke Del Grosso,Veerle Tuinema, Anika Hess en Indy Veltman was vooral sterk met de hoepel door met 10.716 het goud te behalen voor Fysion uit Nijverdal die met 8.416 als 2e eindigde.

De seniorengroep van OBQ-DFS met Nadine Hoitinga, Femke Burke, Kirsten de Weerd, Ijbelina Tjeerdsma, Naomi Wilpstra en Laura Heijmans draaiden geen foutloze oefeningen maar stonden toch keurig het zilver met hun hoepeloefening en het brons met de knotsen.
Alle 6 groepen hebben zich door hun podiumplaatsen geplaatst voor de finale in mei.

Tevens is bekend gemaakt dat maar liefst 8 individuele gymnastes en 6 duo's van OBQ-DFS zich geplaatst hebben voor het NK in mei.
Individueel: Nadine Hoitinga, Naomi Wilpstra,Kirsten de Weerd,Victoria Safarizadeh, Yalena Klijnsma, Martha Prins, Djura Posthumus en Veerle Tuinema.
En als duo: Nadine Hoitinga met Femke Burke en Nadine met Kirsten de Weerd, Yalena Klijnsma en Sanderijn Klijnsma, Yalena met Martha Pins, Elin Stam en Yolanthe Dijkman en Indy Veltman met Maaike Tijpens.

{gallery}Syta/rit2417{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie