28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Elise de Boer

Overige sporten
LEMMER - Zaterdag vond het Open Friese Kampioenschap jazzdans in Lemmer plaats. Dit leverde veel medailles voor GVV
De jongste individuele danser van GVV, Lucie de Jong (8) uit Noard Burgum mocht de 3e prijs mee naar huis nemen op B-niveau. De zus van Lucie, Karlijn de Jong, werd Fries Kampioen. En de oudste thuis, Sytske de Jong, nam een 3e prijs mee naar huis. Mirthe van der Wal uit Burgum won brons op A-niveau (13-14 jaar). En Anne Wieke Bijker won zilver in de 18+ A-niveau categorie met haar dans op het nummer ‘This is me’. 
Elise de Boer heeft in de categorie 15-17 jaar B-niveau ook de titel Fries Kampioen behaald! Anique Raap wist in de A-categorie een 2e plek te behalen. Danian van der Mossel en Alien van Akker wisten respectievelijk het zilver en brons mee naar huis te nemen in de categorie 11-12 jaar op A-niveau. Ook de groepen van GVV streden voor de titels. De jongste groep (6-9 jaar) wist op D-niveau een prachtige 3e prijs mee naar huis te nemen. In de leeftijdscategorie 13-16 jaar wist de jazzgroep van GVV de titel Fries kampioen binnen te halen. 

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie