29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal De Rietkraag werd zaterdag de titelstrijd gehouden voor duo's en individuele gymnastes op C niveau. De ritmische gymnastes van OBQ-DFS veroverden maar liefst 17 maal eremetaal: 5 goud, 7 zilver en 7 maal brons. Bij de benjamins een volledig OBQ-DFS podium zowel individueel als met de duo's.


Yalena Klijnsma won met grote afstand 10.400 voor clubgenotes Veerle Tuinema die met 9.25 die zilver won en brons voor Martha Prins en Djura Posthumus met 8.70.

Yalena won samen met haar zusje Sanderijn Klijnsma bij de duo oefening met 11.599.

Yalena won met Martha Prins hier het zilver met minimaal verschil 11.533. Djura en Veerle wonnen het brons met 11.033, nipt voor clubgenotes Elin Stam en Yolanthe Dijkamn die 10.933 behaalden.

Bij de mini's ging het goud naar Sanderijn Klijnsma met haar lint en oefeninge zonder materiaal, voor Indy Veltman die zeer aan elkaar gewaagd zijn met 19.065 en 19,016.
Nadine Hoitinga won bij de senioren individueel het goud met haar knots en lintoefening met 19.90 en de duo baloefening het goud samen met Kirsten de Weerd met 12.383.
Individueel won Kirsten het brons en de duo Nadine met Jose Kramer wonnen ook brons

Bij de junioren was er dubbel zilver voor Laura Heijmans, zowel individueel als met duopartner met bal ,Victoria Safarizadeh, die zelf ook zilver won bij de prejunioren met haar hoepeloefening.

{gallery}Syta/turn23417{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie