11
za, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - Maandagavond 2 mei werd de zgn gehaktballenavond gehouden in cafe de Haven. Dit betekent dat het gewone seizoen is afgelopen en de onderling competities zijn beslist. Prijswinnaars en bekeruitreiking vindt plaats bij het begin van het nieuwe seizoen 2017-2018. Gezien alle publiciteit die de damclub op dit moment meemaakt misschien maar goed om de aandacht iets te verdelen.


In een aangename sfeer werd er een aantal potjes sneldammen afgewikkeld waarbij diverse blunders met gejuich werden begroet en de uitslagen er uiteindelijk niet veel toe deden. Gezelligheid troef.

Gespreksonderwerp daarna was de levendigheid van ons clubje.

* Allereerst klonk er een klaterend applaus voor ons clublid Joop de Graaf die het presteerde om in zijn klasse afgelopen zaterdag Fries kampioen te worden met een grote voorsprong.

* Ook Karel de Bruin de kersverse voorzitter kon complimenten in ontvangst nemen wegens zijn uitstekende interview met de mannen van RTV NOF in het programma Runwei Sport.

* Jon Hiemstra blijkt naast het dammen nog een hobby uit te oefenen n.l. botenbouw. Zelfs bij de provinciale pommeranten is dit bekend en de zgn. Shikara boot waarmee gepeddeld werd was ingeschakeld bij de opening van het watersportseizoen 2017. Jan peddelde op ervaren wijze de bobo’s waaronder gedeputeerde Kramer naar de openingsceremonie.

* Ook bleek de Friese Sportkoer in de damarena te zijn beland. Secretaris van TTS Gerrit Terpstra zal a.s. zaterdag proberen zijn woordje te doen in het middagsportprogramma van Omrop Fryslan om 13.15 uur.

* 2 Mei begint de zomercompetitie met de opening in Mildam waaraan meerdere TTS spelers gaan deelnemen en volgende week maandag wordt de 2e ronde gespeeld in Surhuisterveen. In 14 ronden zal worden bepaald wie de sterkste van dit toernooi gaat worden deze zomer. Tijdens de wedstrijden in Surhuisterveen is publiek ook welkom. Data op de website van TTS,

* Na de beschouwing van al deze feiten werd deze slotbijeenkomst later dan normaal afgesloten en verdwenen de spelers stiekem huiswaarts. Oant augustus.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie