13
ma, mei
0 Nieuwe art.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal De Zwet in Zuidlaren werd zaterdag de finale ritmische gymnastiek voor de C lijn gehouden van Noord Nederland. De beste 50% van de  noordelijke duo's en individuele gymnastes hadden zich  hiervoor geplaatst. De ritmische gymnastes van OBQ-DFS wonnen 4 maal goud, 3 maal zilver en 2 maal brons. Yalena Klijnsma van OBQ-DFS won zowel haar individuele klassement met hoepel met 9.60 en de duo oefening samen met Martha Prins. Veerle Tuinema won het individueel de 3e prijs.

Bij de benjamin duo's een volledig OBQ-DFS podium want naast het goud van Yalena met Martha wonnen Djura Posthumus en Veerle Tuinema het zilver met 10.866 en brons was er voor de zusjes Yalena en Sanderijn Klijnsma met 10.699.

Seniorenduo Nadine Hoitinga en Kirsten de Weerd wonnen goud met hun duo oefening met bal met 11.533. Tevens won Nadine Hoitinga het zilver bij de senioren.
In de jongste categorie won Indy Veltman de titel met lint en zonder materiaal. Sanderijn Klijnsma won hier het zilver.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121