14
di, mei
0 Nieuwe art.

Overige sporten
BURGUM - Afgelopen zaterdag 3 juni zijn een 4 tal judoka's van de Judo Kings uit Akkrum, Burgum, Feanwalden en de Westereen vertrokken naar Ede om daar op het sterk bezette Heide judo toernooi een plek op het podium te bemachtigen. Op het toernooi in Gelderland waren onder andere Duitsers, Belgen, Engelsen en judoka's uit Noorwegen actief. Alle deelnemers van de Kings kwamen uit de Westereen.

Minke de Ruiter wist in haar klasse alle wedstrijden te winnen en won daardoor het goud. Wesley Smid won het zilver en Annemarie de Bruin won brons. Helaas wist Brian Smid de weg naar het podium niet te vinden en werd vroegtijdig uitgeschakeld.

Minke de Ruiter en Brian Smid staan samen met Thijs Boorsma (Leeuwarden), Boaz Elzinga (Munein), Marc Veenstra (Kollumerzwaag) en Ivan Terpstra (Rinsumageest) van de Kings op de Nederlandse Kampioenschappen Teams (Nijmegen) in de Friese Judo Selectie.

Op de foto, Minke de Ruiter op de eerste plek.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121