18
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
BURGUM - De traditionele Hemelvaart -  muziekbeleving voor het hele gezin, je zag vele vaders en zonen en moeders en dochters genieten van een prachtige line up in het zonnige Burgum. Hulde aan de organisatie, de sfeer was prima en catering deed goed zijn best. Waldpop, de kleinere zus van vroeger Waldrock deed de sfeer op het gras even terug keren, met een totaal andere muziekstijl natuurlijk.


Absoluut hoogtepunten waren DJ Winston Black en de Kensington Tribute band RIVALS uit het verre Brabant, met een zachte G. Opvallend prima Elvis  geluid van de band Las Bandidas. Ook presentator Jaap van de Elvis Experience van RTV Kanaal30 kon zich prima vermaken. Top band!!! De muziek van deze band galmde over heel Burgum.

De overige bands waren prima gestemd en sfeer van het danslievend publiek viel in goede aarde.

Het weer was prima, tot bijna het einde, toen begon het helaas te regenen, maar toen waren de instrumenten al opgeborgen.
Hulde voor de geluidsmannen van Rock Productions uit Sumar puike PA installaties/mooi podium.

Foto's: Auke-Jan Pruis

Voor meer foto's klik je HIER

{gallery}Syta/wald1619{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie