18
vr, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
TWIJZELERHEIDE - In de piratenwereld is de Clubmaxman geen onbekende. Er werdt afgelopen tijd de nodige plaatjes weer gedraaid tijdens de marathon in Twijzelerheide. De bekende piraten dj Maxman Tilletrucker Noordpiraat en studio Brumm bezorgden mooi hits. En naar verhoor werd er goed naar geluisterd. Er werden op het zogenaamde mediapark wat ook voor hilariteit zorgde. Mooie activiteiten werden er gehouden. Zo was er een avond met diverse artiesten zoals Fedde Smurfke.


En was er afgelopen zaterdag palingroken en een avond vinyl battle. Een mooie wedstrijd voor mensen die van vinyl houden. De mannen hadden alles goed voor elkaar en naar zeggen is er volgend jaar weer een marathon met andere activiteiten. Frontman  Wouter Nyholt sprak over een mooie tijd en bedankt iedereen voor hun aandacht.

{gallery}Syta/max2619{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie