28
ma, okt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
SURHUISTERVEEN - KPN NetwerkNL is maandag in Surhuisterveen gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Wethouder Harjan Bruining heeft het officiėle startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden eind oktober afgerond.


Eerste schop in de grond door wethouder
Hiermee zijn de graafwerkzaamheden officieel gestart. Vanaf nu legt KPN NetwerkNL het glasvezelnetwerk straat voor straat aan. “We gebruiken het internet steeds vaker voor allerlei toepassingen, zoals slimme apparaten in huis, zorg op afstand en het streamen van films. Hiervoor is een stabiel en snel netwerk nodig zonder veel storingen. Glasvezel biedt dit. Ik vind het dan ook ontzettend fijn dat inwoners van Surhuisterveen straks klaar zijn voor alle nieuwe mogelijkheden van het internet. Nu en de toekomst. Maar voordat het zover is, vinden er graafwerkzaamheden plaats”, aldus Wethouder Bruining. 

Inwoners worden geļnformeerd

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van tevoren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie