02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
Gerhild van Rooij schrijft over tijdelijk kunstprojecten: Oproep community-art Loving Loosing You
Kunstenaar Paul Andringa stelt dat je iets pas mist, als je er eerst van hebt gehouden. Je kunt het negeren of ontkennen, maar het gevoel blijft, kan overweldigen, vreugde schenken en je hart openen. Verdriet kan je overspoelen en je hart afsluiten. Beide gevoelens loving and loosing kunnen samenvallen. 
Paul nodigt iedereen uit om ‘Loving you, Loosing you’ in uitsluitend blauwtinten op een witte zakdoek uit te beelden. Bijvoorbeeld met een tekening, schildering en/of tekst, waar eventueel de schaar is in gezet of iets op is geborduurd. De zakdoek mag zelfs dichtgevouwen, vastgenaaid of vastgelijmd zijn, zodat het beeld onzichtbaar blijft. Voor dit community-art project worden de zakdoeken met knijpers aan ijzeren roeden bevestigd voor een blauw abstract olieverfschilderij (180x180 cm) van Paul. Iedereen kan een blauw-kunstwerk-op-witte-zakdoek naar Andringa brengen, zenden: Atelierkerk, De Buorren 8, Raard, of in het vitrinekastje voor het kerkhek doen. Contact 06-13527843, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

{gallery}Hilda/2020/lovingloosingyou{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie