02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
HARKEMA. In het Weinhok bij “De Spitkeet” wordt van dinsdag 1 september t/m zaterdag 5 september een verkoop van spulletjes uit grootmoeders tijd georganiseerd. Het is heerlijk te sneupen en net datgene te vinden waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Naast het Weinhok wordt een groot terras gerealiseerd. De route naar het Weinhok word duidelijk aangegeven door middel van borden.

Van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
De entree is gratis op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september. Op 5 september geldt wel entree, dit in combinatie met 'Even er op uit'.
De gezondheid en veiligheid van de vrijwilligers en bezoekers zijn voor De Spitkeet topprioriteit. Ze volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM.  Bezoekers worden daarom gevraagd om hun naam en contactgegevens achter te laten. De informatie kan worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie