02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
LEEUWARDEN. Corona weerhoudt inzenders scheurkalender niet.
Wie nog kans wil maken om in de Fryske Scheurkalender van 2021 opgenomen te worden, heeft nog tot en met 15 augustus de tijd. Daarna sluiten de lijnen en gaat de jury aan de slag. De initiatiefnemers verwachten, net als in voorgaande jaren, nog een eindspurt.


Alle Corona-ellende ten spijt, het heeft de inzenders niet weerhouden om persoonlijke foto's in te sturen van iets wat hen in Friesland beweegt. Want dat is de vraag die de initiatiefnemers achter de kalender de Friesen stelt; Wat beweegt jou in Friesland? Meer dan 600 mensen hebben daar inmiddels antwoord opgegeven. Maar we hopen dat we nog wat meer inzendingen zullen ontvangen.

De kalender laat op een leuke en persoonlijke manier zien wat de een kracht van Friesland is.
Alle inzenders ontvangen in de loop van september bericht hoe en waar de scheurkalender medio oktober feestelijk gepresenteerd wordt. Hoe zal zeker ook afhangen van de 1,5 meter restrictie. Dat maakt het niet makkelijker, maar wel creatiever.

Inzenden kan t/m 15 augustus www.fryskescheurkalender.nl

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie