02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM. Filmcafé Burgum organiseert eerste Drive In bioscoop in Burgum
Aan het filmseizoen van Filmcafé Burgum kwam in maart dit jaar een abrupt einde. In verband met het Coronavirus werden de deuren van Glinstra State, de thuisbasis van het Filmcafé, gesloten voor het publiek. “Heel vervelend om op deze manier het seizoen te moeten beëindigen, natuurlijk”, zegt voorzitter Luc Baarsma. “Gelukkig kunnen we straks, zij het in een kleinere bezetting, weer los met een nieuw seizoen vol prachtige films”. Op donderdag 24 september staat de eerste voorstelling gepland.

Deze zal echter niet in Glinstra State plaatsvinden. “Wij wilden dit seizoen spectaculair en absoluut Corona-proof beginnen”, aldus Luc Baarsma. “Daarom gaan wij op het parkeerterrein in het Wetter- en Willepark éénmalig een echte Drive In bioscoop neerzetten”. De film die vertoond gaat worden is ‘Once Upon A Time In The West’, een klassieker die met het recente overlijden van filmcomponist Ennio Morricone toch ook weer verrassend actueel is. “De film past prima in ons streven zo nu en dan ook klassiekers en films voor een breed publiek te programmeren. Verder is het natuurlijk een schitterende film die in beeld en geluid perfect in een Drive In tot zijn recht komt”, verklaart Luc Baarsma deze keuze.

De kosten van deze productie worden grotendeels gedragen door sponsoren Sonac en Meijer Expert uit Burgum. “Wij zijn daar heel blij mee. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest”. Er is plek voor 50 auto’s. Kaartjes à € 15 per auto kunnen uitsluitend worden besteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie