26
vr, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
BURGUM - Afgelopen zaterdag 5 september was het zover, na de vele afgelaste activiteiten in dit seizoen klinkt er de komende weken weer livemuziek in de winkelstraten van Burgum.
Voor de aftrap zorgde Gerrit Poortinga met een deel van zijn band 'Jokers Wild' maar omdat dat dit keer volledig akoestisch was heet de band in deze uitgedunde vorm enkel 'The Jokers'.

Begeleid met Dennis Westerhoff op cajón en Percy Hoff op contrabas speelden zij met zijn drieën golden oldies en top 2000 liedjes op verschillende locaties in 'yn'e buorren'.
Johnny Cash, CCR, Janis Joplin, Elvis Presley, Golden Earring, Roy Orbison, Billy Joël, the Eagles, the Dubliners, dr Hook en anderen kwamen zoal voorbij.
Komende zaterdag is het de beurt aan 'De jongens van de muziek'. Op 19 september 'Duo Royal', op 26 september Balder & Niehaus en tenslotte op drie oktober Folkert-Hans Tolsma. Telkens van 13:30 tot 16u.

Foto's: Johan Veenstra
{gallery}Luc/2020/jokers{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie