24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
HARKEMA - Vanwege de coronacrisis kon de traditionele oude ambachtendag dit jaar niet doorgaan. Toch wilde De Spitkeet graag iets organiseren. Daarom werd er een alternatief programma op touw gezet. Zo was er een spellencircuit voor kinderen en een speurtocht voor volwassenen. Onderweg konden er heerlijke pannenkoeken gegeten worden.
Verder was er een demonstratie schapendrijven en ook de oude tractoren waren weer present. 's Morgens vroeg hadden ze eerst een toertocht door de omgeving gemaakt. De dames van creatief met JAS waren met een heleboel zelfgemaakte spulletjes aanwezig. Er waren een eendenkorfvlechter, een wolspinster en een rode poonroker. Op het terras kon men genieten van de muziek van troubadoer Ate de Boer. Enkele harmonicaspelers, die verspreid over het park zaten, zorgden eveneens voor een muzikale noot. In het Weinhok kon men spulletjes uit grootmoeders tijd kopen. De dag werd afgesloten met het traditionele boelgoed, waarop weer volop geboden werd.

{gallery}Luc/2020/spitkeet2020{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie