30
di, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdag 27 oktober bij RTV Kanaal 30 No Nonsense live TV.
Presentatie; Martin v.d. Velde, Jaap Melessen, Gerrie v.d. Meer. Van 19-21 uur treden in de studio op: “Sequens”, "Just Us", “Ate&Sytse” en J R&B  …Blues with a feeling… Publiek is van harte welkom in de foyer Kiehool, Schoolstraat 102, Burgum. Toegang GRATIS.


“Sequens”
Wieger Jelsma/gitaar en Angeline Westra/zang. Het eigen werk is een combi van meerdere muziek genres, mooie ballads maar ook up-tempo nummers dit alles semi-akoestisch ,voornamelijk in het fries maar ook in het engels, met een geheel eigen stijl.

"Just Us"
 Jan Weening, Fokke Weening en Hendrik Toonstra oftewel “Just Us” is een trio dat op zijn geheel eigen wijze vele bekende covers semi-akoestisch speelt, variërend van Elvis, Johnny Cash, Bruce Springsteen, U2, Creedence Clearwater Revival tot muziek van eigen bodem.

“Ate&Sytse”
Duo bestaande uit: Ate de Boer/Gitaar, Zang en mondharpContrabas, gitaar en zang: Sytse Wilkens.

J R&B  …Blues with a feeling…
Jan Dorenbos (drums), Rob Artz (gitaar) en Bart Dijkstra (bas & zang)Dit trio is teruggekeerd naar de essentie van het maken van muziek; elkaar de ruimte geven in mooie songs uit de “rhythm &blues”-traditie, waarbij eigen werk niet wordt geschuwd.

{gallery}Syta/no211017{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie