30
di, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Met een keur aan muzikanten was de 4e uitzending van No Nonsense Live tv bij RTV Kanaal30 van vrijdag 27 oktober zeer geslaagd te noeme. Vanuit de foyer van Kiehool mocht het duo “Sequens” het spits afbijten. Mooie zang van Angeline Westra met prachtige gitaarbegeleiding van Wieger Jelsma.


Daarna waren de mannen van “Just Us” aan de beurt. Een trio gevormd door Hendrik Toonstra, Jan en Fokke Weening welke op geheel eigen wijze vele bekende covers speelden, variërend van Elvis, Bruce Springsteen en CCR tot muziek van eigen bodem. Daarna waren de mannen van “Just Us” aan de beurt. Een trio gevormd door Hendrik Toonstra, Jan en Fokke Weening welke op geheel eigen wijze vele bekende covers speelden, variërend van Elvis, Bruce Springsteen en CCR tot muziek van eigen bodem.

Ate op gitaar & Sytse op de contrabas zorgden met hun eigen geschreven en gezongen liedjes tevens voor een vrolijke noot.

De afsluiter van deze gezellige avond was met de “JR&B” band een 3-mans formatie bestaande uit: Bart Dijkstra-bas, Jan Dorenbos-drum en Rob Artz-gitaar. Zij speelden de “blues with a feeling”.

Kortom weer een zeer geslaagde uitzending welke, na de verhuizing van de lokale omroep, begin volgend jaar een vervolg zal krijgen.

Foto's: Johan Veenstra

{gallery}Syta/nons281017{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie