20
za, apr
0 Nieuwe art.

Voetbal
EASTERMAR - De thuisploeg kwam voortvarend uit de startblokken. Nijboer stuurde de bal met een met één oog bekeken schuiver langs de keeper in de verre hoek: 1-0! In de 60e minuut kwam Leovardia op voorsprong via een hoge voorzet, die wederom vrij ingekopt kon worden bij de tweede paal. Nadat de gasten in de 89e minuut middels een counter en een gelukje hier en daar de 1-3 maakten was het over en uit. Dit ondanks dat over de gehele wedstrijd gezien Eastermar toch de nodige grote kansen had gekregen. Het mocht weer eens niet zo zijn.

In de 26e minuut wist B-junior Jelte Heidbuurt een duel van twee Leovardiërs te winnen. De rechtsback van de twee ging met zoveel kabaal naar de grond dat het als de overtreffende trap van het gekrijs van Gjalt Veenstra zijn leger aan biggetjes te boek komt.
Heidbuurt schrok hier dusdanig van dat hij zijn actie een moment staakte, aangespoord door Mark de Vries ging hij gelukkig toch door met voetballen. Dit resulteerde in een levensgrote kans voor Eastermar en in een tirade van de laatste man van Leovardia (de lelijkste van de twee) voor Mark de Vries.

Leovardia, dat naast jammeren ook nog eens de enige echte look a like van de broer van Ed Sheeran op de bank had zitten kwam middels een hoekschop in de 20e minuut langszij.

De wedstrijd was aardig in evenwicht, met de grootste kansen voor de thuispartij dat als nummer laatst dus zeker niet onder deed voor de koploper.

In de rust besloot Max Dam een wedstrijdje latje trappen te organiseren. Dit wist hij glansrijk van zichzelf te winnen.

In de 2e helft schoven als gezegd Floris Mols en Kors Tadema aan op de reserve bank.

In de 60e minuut kwam Leovardia op voorsprong via een hoge voorzet, die wederom vrij ingekopt kon worden bij de tweede paal.

Niet lang hierna werd Gjalt Veenstra voor een warming-up de dug-out uitgestuurd.
Sietze Dijkstra voelde de bui al hangen en deed plots een stapje extra. Dit zorgde ervoor dat niet hij maar Lieuwe Nijboer naar de kant werd gehaald. Nadat ook Jan Jochem Kootstra binnen de lijnen kwam was het niet veel later tijd voor de grote comeback van Floris “Floriade Mcmoles” Mols bij VVE1.

Het had niet veel gescheeld of de Mol had in de 85e minuut de 2-2 gemaakt. Kees Schotanus leverde een vlijmscherpe strakke voorzet af, Floris Mols kwam met een flinke snoekduik in gevlogen maar kon omdat hij nog niet helemaal op zijn streefgewicht zit net niet bij de bal….

Nadat de gasten in de 89e minuut middels een counter en een gelukje hier en daar de 1-3 maakten was het over en uit.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121