03
vr, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Korfbal
TYTSJERK - Voorafgaand aan het duel tussen de hoofdmachten van De Wâlden en kvHeerenveen kwamen de beide tweede teams tegen elkaar in actie. Dat werd een pittig duel dat op het scherp van de snede werd gespeeld. Beide ploegen schuwden het 'lijf-aan-lijf-werk' geenszins en het was maar goed dat de scheidsrechter van dienst zijn sporen in de commedia dell'arte had verdiend.  De thuisclub leek op rozen te zitten met een 14-7 stand, maar Heerenveen kwam nog dichtbij.


De Wâlden laat Heerenveen nog dichtbij komen
Toen het bij rust 14-7 was in de wedstrijd tussen De Wâlden 2 en Heerenveen 2, leek het eigenlijk al een gelopen koers. De Wâlden was niet zozeer de betere ploeg, maar de scores vielen aan Trynwâldster zijde wat gemakkelijker en dus frequenter. Heerenveen deed er van alles aan om het tij te keren, maar in die eerste helft lukte dat dus niet echt. En of het nu kwam omdat de thuisclub met die geruststellende marge in de rug wat gas terugnam, of dat Heerenveen er een schepje (of twee) bovenop deed, wie zal het zeggen. Feit was dat de gasten langzaam maar zeker dichterbij kropen en dat was niet goed voor de zielerust van De Wâlden, wél voor de wedstrijd. Want het redelijk talrijke publiek kreeg op die manier een tweede helft te zien die er qua spanning en attractiewaarde zijn mocht. Niet altijd even fraai, maar wel spannend en zo nu en dan zelfs hectisch. Het was zo nu en dan knap rommelig, maar het scoreverloop vergoedde veel voor het incidentele gebrek aan kwaliteit. Heerenveen gooide alles in de strijd en daar had De Wâlden het knap lastig mee. De ploeg bleef overeind, maar de eindstand van 21-19 was wel degelijk een indicatie dat het allemaal niet van een leien dakje was gegaan. 

Binne Kramer

{gallery}Syta/walden13917{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie