29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
BURGUM - Na twee zeges op rij had het met wedstrijden tegen OWK en ZKV in het vooruitzicht zo mooi kunnen zijn voor De Wâlden. Als het tweemaal had gewonnen voor de zaalcompetitie werd een reuzenstap richting de veilige middenmoot gezet. Maar nadat op bezoek in Oostwold al werd verloren (20-15) ging de formatie van Sake Koelma ook in Zaandam onderuit: 26-18. Een forse dreun voor de fusieclub, dat door de nederlaag naar de laatste plaats van de overgangsklasse A is afgezakt.


"De eerste 10 minuten ging het gelijk op, maar daarna liepen ze vrij snel uit en kwamen we vier goals achter", analyseerde speelster Rinske Jager. "Met name hun heren waren erg sterk, met goede en snelle acties. ZKV was schotvaardiger dan wij. Na de rust herpakten we ons even, maar al vrij snel kwamen we weer achter. Eigenlijk hebben we op de eerste tien minuten na vooral achter de feiten aangelopen." Hoewel De Wâlden door het verlies op de laatste plaats staat met een negatief onderling resultaat ten opzichte van de directe concurrenten, blijft Jager positief. "We hoeven zeker niet onderaan te staan in de ze poule. Maar we moeten na de zaal wel flink aan de bak."

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie