29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
OENTSJERK - KF de Wâlden trad zaterdagmiddag tegen Sparta Zwolle aan als een waar Romeins leger. Tot op het bot gemotiveerd, met de juiste tactiek en tot de tanden toe gewapend gingen de roze-zwarten ten strijde. Met een onstopbare Johan Linthof als grote keizer van de krijgsmacht werd het 'Griekse' Sparta gedeclasseerd door het 'Romeinse' De Wâlden. Een herhaling van de geschiedenis. Ook het inzetten van Spartaanse technieken, een ippon zoals ze die in het oude Griekenland niet eens zouden gebruiken, wierp zijn vruchten niet af voor de bezoekers. Coach Sake Koelma, aka Julius Caesar, zag dat het goed was en dat zijn vechtmachine met 27-24 won. Na het laatste fluitsignaal werd een flink feestje gevierd ter ere van de overwinning. Sparta droop verslagen af. 


"We waren extreem gebrand om te winnen vandaag", glimlachte Linthof. "Sparta heeft continu tegengewerkt om deze wedstrijd te verplaatsen, wat wij graag wilden in verband met de finale in Ziggo Dome. Op een of andere manier was ik daardoor nog scherper dan normaal. We hebben de hele wedstrijd 4 tot 6 goals voorgestaan en terecht gewonnen. Het was een teamprestatie, dat we ondanks een mindere periode weer een gaatje wisten te slaan.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie