29
ma, apr
0 Nieuwe art.

Korfbal
GARYP - Om Rood-Wit niet uit het ook te verliezen in de race om het kampioenschap moest er zaterdag gewonnen worden van Invicta. Al binnen enkele minuten nam Vlug en Vaardig de 0-2 voorsprong door twee keurige goals van de goed spelende Roel Schipper. Eigenlijk beloonde VenV zich te weinig met een heleboel gemiste 100% kansen. Er werden twee stippen gemist en doorloopballen bleken voor ene heer De Jong een lastig karwei. Op de stand van 9-17 werd er afgefloten. Prima punten!

Verdedigend stond het goed waardoor de voorsprong zich alsmaar uitbreidde. Bij een stand van 2-9 wist Invicta zich iet wat te herpakken en tilde de score vlak voor rust naar 4-9.

Na de thee bleef het spelbeeld onveranderd. Vlug en Vaardig scoorde rustig door en Invicta kon geen aansluiting vinden. Eigenlijk beloonde VenV zich te weinig met een heleboel gemiste 100% kansen. Er werden twee stippen gemist en doorloopballen bleken voor ene heer De Jong een lastig karwei. Op de stand van 9-17 werd er afgefloten. Prima punten!

Volgende week de beurt aan DTS. 15.30 in Surhuizum!

Doelpunten: Roel Schipper 4, Femke Feenstra 4, Nynke Buijs 4, Remco Schraa 3, Jan Jacob vd Zee 2, Miranda Veenstra 1

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121