29
ma, apr
0 Nieuwe art.

Korfbal
BURGUM - De Wâlden heeft zaterdagmiddag in de week voorafgaand aan het cruciale duel met Hoogkerk geen fout gemaakt in eigen huis tegen CSL: 27-17. In de altijd beladen streekderby konden de bezoekers uit Britsum slechts één helft tegenstand bieden aan de formatie van Sake Koelma, bij wie Johan Linthof wederom de grote uitblinker was. In het tweede bedrijf was hij met geen mogelijkheid af te stoppen voor de gasten. ,,Het was een degelijke wedstrijd”, oordeelde Koelma. ,,In de eerste helft lukte het telkens niet om het gat naar vier doelpunten te krijgen.

Toen dat in de tweede helft eenmaal wel lukte, was het over en uit. We maakten wederom veel doelpunt en de tweede helft was het verdedigend ook goed.” Door de zege wordt het duel met Hoogkerk komende zaterdag cruciaal. Bij een overwinning komt De Wâlden op gelijke hoogte met de Groningse koploper, met dan nog twee duels op het programma.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121