22
wo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
GARYP - Een druk weekend voor de turnsters van V en V Garyp. In 2 verschillende plaatsen werd er gestreden voor turnprijzen. In Ferwerd gingen er 2 gouden medailles naar Garyp, te weten Rommy Jansma (niveau D2) en Sytske de Haan (niveau D3). Ook het brons was voor V en V welke in ontvangst mocht worden genomen door Iris Bosch (niveau D2). De meiden wisten zich ondanks de spanning geweldig staande te houden en turnden op hun best waarvoor zij zeer terecht werden beloond!


In Sneek vonden de Friese Kampioenschappen Level Up turnen plaats. Hier ging het goud naar de pas 6 jarige Lysa Fekkes. Bijgestaan door haar teamgenootje Ytske Leanne Kooistra die op een keurige 7e plaats wist te eindigen.

{gallery}Syta/prijs10319{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie