22
wo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal Zuilen was zaterdag de 1e landelijke plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek voor groepen 2e divisie van de KNGU. Het is altijd weer afwachten waar men staat met de nieuwe groepsoefening in een nieuw wedstrijdseizoen.De gymnaste van OBQ-DFS gaven aan dat ze er weer helemaal klaar voor zijn door 4 x goud en 2 x zilver te winnen. De benjaminsgroep OBQ-1 won zelf 2 maal goud.Elin Stam, Sanderijn Klijnsma en Irene de Haan wonnen zowel de hoepeloefening als hun oefening zonder materiaal.


Groep 2 van OBQ-DFS met Femke Del Grosso, Maaike Tijpens en Alissa van Vliet won het zilver met hoepel en werden 4e zonder materiaal.De prejuniorengroep van OBQ-DFS met Yalena Klijnsma, Martha Prins, Djessie de Boer, Yolanthe Dijkman en Eline Stam wonnen goud met hun baloefening en werden 4e met hoepel.De seniorengroep van OBQ-DFS  team met Nadine Hoitinga, Femke Burke, Laura Heijmans en de zusjes Emma en Ilse Andersson wonnen gedeeld goud met hoepel en wonnen zilver met hun baloefening. De 22.067 voor hun hoepeloefening was tevens de hoogste dagscore.

{gallery}Syta/gym10319{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie