22
wo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal Ookmeer werd zaterdag de 2e landelijke plaatsingswedstrijd voor groepen van de 2e divisie gehouden. De ritmische gymnastes van OBQ-DFS waren superieur. OBQ-DFS kwam in actie met 8 groepsoefeningen en behaalde ook 8 maal het podium. Resultaat: 5 x Goud, 2 x Zilver en 1 x Brons. Bij de benjamins was er goud voor de oefening zonder materiaal van Elin Stam, Irene de Haan en Sanderijn Klijnsma.


Bij de hoepeloefening van de benjamins was er goud voor Femke Del Grosso, Maaike Tijpens en Alissa van Vliet. De prejuniorengroep behaalde zelfs 2 maal een 1e prijs.Yalena Klijnsma, Martha Prins, Djessie de Boer en Yolanthe Dijkman wonnen zowel hun bal als hun hoepeloefening. De seniorengroep met Nadine Hoitinga, Femke Burke, Laura Heijmans, Emma Andersson en Ilse Andersson wonnen het goud met hun hoepeloefening. Alle groepen van OBQ-DFS olv Sjanie Hellema hebben zich geplaatst voor de landelijke finale in Nijverdal alwaar de tickets voor het NK in Rotterdam zijn te verdienen.

{gallery}Syta/gym14419{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie