02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
AUGUSTINUSGA - Zaterdag 8 juni reisden de dames van Set’m op Augustinusga af naar Bergen op Zoom voor het NK groepsspringen. De dames van de junioren mochten vroeg beginnen. Zij draaiden een goede eerste ronde op plank Pegasus. Hierna volgden de onderdelen trampoline Pegasus, airtumbling en airtrack. De sprongen verliepen goed en ze mochten zich weer klaar maken voor trampoline en tafel. Dit verliep niet helemaal foutloos. Toch mochten de dames junioren twee mooie bronzen bekers in ontvangst nemen.


In de middag waren de dames jeugd aan de beurt. Zij begonnen bij plankoline kast. Dit onderdeel sprongen de dames foutloos. Ook op airtumbling en airtrack werd mooi gesprongen. Hierna volgden trampoline en trampoline Pegasus. Ook dit keer viel Set’m op in de prijzen. De jeugdgroep werden twee keer Nederlands Kampioen. Daarnaast mochten zij naar huis met nog twee zilveren bekers en èèn bronzen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie