02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
BURGUM - Zaterdag werd voor de 2e maal de North Sea Cup georganiseerd in Sporthal De Vosse. Aan dit internationale toernooi ritmische gymnastiek namen meer dan 200 ritmische gymnastes deel uit België, Duitsland, Polen, Rusland en Nederland.Voor de groepsoefeningen een mooie generale voor de Nederlandse Kampioenschappen over 14 dagen in Rotterdam.De groepsoefeningen van OBQ-DFS domineerden door in elke categorie waar aan ze deelnamen te winnen.


De benjaminsgroep won Goud met Elin Stam, Sanderijn Klijnsma en Irene de Haan wonnen hun oefening zonder materiaal voor de duitse meisjes uit Werne. De benjaminsgroep won Goud met Elin Stam, Sanderijn Klijnsma en Irene de Haan wonnen hun oefening zonder materiaal voor de duitse meisjes uit Werne. De prejuniorengroep liet een keurige hoepeloefening zien met Yalena Klijnsma, Martha Prins, Djessie de Boer en Elin Stam ook goed voor een 1e prijs.De seniorengroep van OBQ-DFS met 5 hoepels won afgetekend met Nadine Hoitinga, Femke Burke, Laura Heijmans, Emma Andersson en Ilse Andersson. Individueel wonnen Lisa van Dongen en Jente Bouma van OBQ-DFS goud en zilver bij de senioren.

{gallery}Syta/groep11619{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie