02
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Zaterdag 22 juni organiseerde Muziekvereniging De Volharding uit Kampen een twirling/majorettewedstrijd in Sporthal de Reeve in Kampen. Dit alles onder toezicht van de Overijsselse bond van muziekverenigingen (OBM). Uit het hele land kwamen de deelnemers naar Kampen om tegen elkaar te strijden. In totaal waren er een kleine 100 uitvoeringen te zien.


De Marko's deden met vier twirlers mee op verschillende onderdelen en met succes! Michiel kreeg voor zijn technische uitvoering een gouden medaille. Voor de technische uitvoering voor senioren bestond het hele erepodium uit Marko's. Roelie werd derde. Sylvana mocht het zilver mee naar huis nemen en Kimberly het goud. Op de uitvoering met de 1 baton kreeg Sylvana het zilver en Kimberly goud. Tot slot wist Michiel nog het goud te veroveren met een twirlingshow waarin de Swedish Chef uit de Muppet Show centraal staat.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie