01
wo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Historische prestaties voor topsportstichting Acro Academy Noord Nederland tijdens de NK Acrogym: er werden in maar liefst acht van de twaalf categorieën teams van de stichting gekroond tot Nederlands Kampioen, terwijl zes EK-kwalificaties daarbij werden bevestigd. De Nederlandse Kampioenschappen vonden plaats in Ahoy, Rotterdam. Arjenne Steenbergen uit Burgum was één van die Nederlandse Kampioenen, die zich bovendien definitief gekwalificeerd heeft voor de Europese Kampioenschappen.


Met haar partners Myrthe Tognini en Nova Houtman vormt zij een combiteam Acro Academy / FC Meppel en wist tijdens dit NK de jury te overtuigen met prachtige oefeningen die hen het goud en de nationale titel opleverde. Het trio traint bij de Acro Academy, die eerder deze week al wist te melden dat een derde van alle loten van hun verloterij.nl actie al verkocht was. De stichting hoopt van de opbrengst van deze verloterij een eigen topsporthal te kunnen realiseren waarin talenten als deze nóg beter begeleid kunnen worden op weg naar EK's en WK's en waarin ze ook gymnasten van andere niveaus kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Het EK 2019 zal van 24 oktober tot 3 november gehouden worden in Holon, Israël.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie