24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Joakim Zuidema heeft zondag 25 augustus de vierde editie van Rondje Ziel in Delfzijl op zijn naam geschreven. De Burgumer van Team Mutasport.nl bleek na een kleine zeventig kilometer de sterkste uit een kopgroep van vier. Hij had daar gezelschap van zijn ploeggenoot Nick Zuidema, die door het harde werken in zijn geboorteplaats net naast het podium kwam.


Nick Zuidema stond aan de basis van de beslissing in de wedstrijd. Bij zijn aanval krijgt hij Arthur Helder van de Hardenberger WSV, Heini Koornberg van Hanzerenners Zwolle en teamgenoot Joakim Zuidema mee. De groep blijft weg, ook mede door het storende werk van de renners van Team Mutasport.nl in het peloton. Nick Zuidema stond aan de basis van de beslissing in de wedstrijd. Bij zijn aanval krijgt hij Arthur Helder van de Hardenberger WSV, Heini Koornberg van Hanzerenners Zwolle en teamgenoot Joakim Zuidema mee. De groep blijft weg, ook mede door het storende werk van de renners van Team Mutasport.nl in het peloton. 

In de eindsprint van de kopgroep toonde Joakim Zuidema zijn goede vorm en pakte zo zijn eerste overwinning dit seizoen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie