29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
DROGEHAM - Onder goede omstandigheden werd het 40ste Concours Hippique Drogeham gehouden. Een goede opkomst met hoge kwaliteit onder de paarden. Een soort of grandeur wat voorbij kwam, schitterende wagens met paarden die hoog in kwaliteit zaten. Een mooie wedstrijd. Op het terrein was een verscheidenheid aan vermaak te vinden en mochten de oude tractoren een prachtige rit rijden door de omgeving.


Mocht je een vip kaartje hebben gekregen dan zat je op de eerste rij om al dat moois te mogen aanschouwen, maar een "netwerkpraatje" was uiteraad ook van kracht.

Er was voor jong en oud dus wat te beleven de kinderen konden zich vermaken op de springkussen en allerlei leuke dingen.
's Avonds was er een afsluitend festival met namen als Jannes, Ancora en onze eigen regio entertainer Gaatze Bosma.

{gallery}Syta/paard8919{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie