29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BUITENPOST - Robin Huisman de Jong heeft zaterdag het populaire darttoernooi van VV Buitenpost op zijn naam geschreven. In de finale van de singles nam de robuuste verdediger van de Blauwkes het op tegen trainer Floyd Tjeerdsma, die uiteindelijk na een spannende strijd met de tweede plaats genoegen moest nemen. Aan de 19e @WORK Personeelsdiensten Blauwkes Embassy deden in totaal 36 darters mee, leden en supporters van de voetbalvereniging.


De finale van de dubbelronde ging tussen het koppel Joran Olijve en Jasper Bouma en de broers Kees Henstra en Pieter Henstra. Het eerste duo, speler en trainer van het eerste elftal, wist deze partij winnend af te sluiten. In de verliezerspoule stonden Arjan Douma en Kees van Dijk in de finale. Deze eindstrijd werd gewonnen door Kees van Dijk. Arjan Douma mocht naast de tweede prijs nog een prijs in ontvangst nemen. Hij had met 80 punten de hoogste finish van de avond gegooid. De organisatie van het darttoernooi was in handen van Pieter Henstra en Joran Olijve. Het toernooi kwam mede tot stand door hoofdsponsor @WORK Personeelsdiensten en de Club van 100.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie