28
zo, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Op dinsdag 18 april vond er een bijzondere wedstrijd plaats in Sportzaal de Wetterstins te Burgum. Een speciale samenwerking tussen gymnastiekvereniging DFS en Christiaan van der Laan (4e jaars student van de ALO) lag aan deze wedstrijd ten grondslag. Deze dag ging het niet om een individuele prestatie maar juist om de teamprestatie. Onderdelen zoals sprong, brug, balk, vloer en ringen werden niet alleen op uitvoering beoordeeld, maar ook op punten zoals samenwerking en plezier. Samen sporten is leuk en dat mag gezien worden.


Er waren verschillende teams met zelfbedachte namen zoals de Paarden Girls; de Snoepkogels en Girlpower. De teams werden beoordeeld door verschillende vrijwilligers met affiniteit voor de turnsport.

Na afloop kreeg ieder team een prachtig diploma met de teamscore en werd het jury rapport voorgelezen. Glunderende koppies en een vernieuwd enthousiasme voor de gymsport werden door het aanwezige publiek op de foto gezet!

Als 4e jaars student moet Christiaan een aantal opdrachten uitvoeren waaronder het organiseren van een evenement. Dat dit een zeer geslaagd evenement was is zeker.

Gymnastiekvereniging DFS: “Christiaan is een zeer begaafd persoon, zijn enthousiasme en positieve instelling hebben zijn uitwerking op de kinderen waarmee hij werkt. Hij bedankt de kinderen na iedere les voor hun inzet en voor de gezelligheid. Negatieve opmerkingen zijn er niet, hij weet alles om te buigen naar het positieve. Een kracht die maar weinigen bezitten in deze mate. Niet ieder kind wordt als Epke of Sanne geboren, maar na een paar woorden van Christiaan voelt ieder kind zich wel een Olympisch Kampioen. Als vereniging hopen we dat we de samenwerking met Christiaan kunnen behouden, de wedstrijd dinsdag was een prachtig evenement waarvan wij als vereniging er wel meer van willen.”

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie