12
zo, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Overige sporten
OENTSJERK - Dinsdagavond 8 mei kwamen de vrijwilligers bijeen in de Statenseal van Heemstrastate in Oentsjerk. Een instructieavond voor alle betrokkenen bij de laatste editie van de wandel- en hardlooptocht in Trynwâlden. Voor de 15de keer trokken Agnes, Auke,Jildert en Marian de kar van een gezellig en sportief evenement met als in- en uitschrijfplaats het zorgcentrum Heemstrastate, waar door gebrek aan opvolgers voor de organisatie jammer genoeg een einde aankomt.


Organisatie en waardering
Na een positieve inleiding van Jildert Andringa, waarin grote waardering werd uitgesproken voor alle vrijwilligers, dit jaar en de afgelopen jaren, bleek dat er geen toekomst meer is voor dit sportieve gebeuren. Voor de 4 leden van de organisatie is het tijd voor andere zaken. Er is veel tijd en energie nodig om met draaiboek en hulplijnen alles op rolletjes te laten verlopen. Opvolgers zijn tot op heden niet gevonden en dus gaat de stekker eruit. Bovendien loopt het aantal inschrijvingen terug en de organisatoren kunnen en willen geen financieel risico lopen.
Duidelijk instructie en parcours.

Aan de hand van een PowerPoint presentatie, in elkaar gezet door Auke Visser worden de verschillende afstanden en de route getoond en toegelicht.
Het is een duidelijke avond geweest voor alle aanwezigen en iedereen is gemotiveerd om ook de laatste keer alles uit de kast te halen om de 15de Statentocht op de 3de zaterdag in mei, op 20 mei dus dit jaar, tot een succes te maken.

Kees Westra

{gallery}nieuws/statentocht11mei{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie