16
do, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
HARKEMA - Klaas Schotanus voetbalt volgend seizoen voor NOK uit zijn woonplaats Oudemirdum. Eerder dit seizoen had Schotanus al aangegeven dat dit zijn laatste seizoen voor Harkemase Boys zou worden. "Ik heb nog wel getwijfeld, want ik heb het hier nog ontzettend naar m'n zin. Maar ik ben er zeker van."


Eind dit jaar neemt Schotanus camping De Zonneheuvel in Oudemirdum van zijn ouders over. "Die ontwikkeling zorgt ervoor dat ik het een stuk drukker ga krijgen, zeker nu we ook een jong dochtertje hebben. Bij NOK kan ik nog mooi een jaartje voetballen", vertelt Schotanus, die in de jeugd tot de D-junioren ook al bij NOK speelde. De middenvelder is van plan om daarna het trainersvak in te gaan: "Ik ben al in bezit van TC2, dus ik hoop over een paar jaar in mijn trainerskleren langs het veld te staan."

Schotanus maakte in 2012 de overstap van Flevo Boys naar Harkemase Boys. Met de Friezen werd Schotanus kampioen van de Hoofdklasse C en pakte hij twee keer de noordelijke beker. Met een beetje geluk haalt Schotanus 150 officiële wedstrijden voor Harkemase Boys. "Ik heb alleen maar positieve woorden voor de club. Het zijn hier vijf fantastische jaren geweest!"

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie