29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
TYTSJERK - De Wâlden heeft zaterdagmiddag in de eerste klasse B een prachtige overwinning geboekt. Op bezoek bij koploper Hoogkerk werd met liefst 20-29 gewonnen, waardoor de formatie van Sake Koelma zich naast de Groningers aan de kop nestelt. Heel de wedstrijd stond De Wâlden aan de goede kant van de score en in de tweede helft werd het verschil steeds groter. Bij een gat van zes doelpunten was het duel definitief gespeeld.


,,We waren aanvallend collectief heel sterk”, sprak een tevreden Koelma. ,,We gingen uiterst slim om met hun verdedigende druk en onze schotvaardigheid was op de juiste momenten hoog. Verdedigend was het aan de beterende hand, dus al met al een puike pot.” Met nog twee duels te gaan deelt De Wâlden de koppositie met Hoogkerk. Als er van Oerterp/VKC en De Parabool gewonnen wordt, wacht er mogelijk een beslissingswedstrijd met de groenhemden, die Sparta Zwolle en Ritola nog treffen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie