21
di, mei
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
AUGUSTINUSGA - Afgelopen zaterdag 9 maart werd de tweede plaatsing wedstrijd te Ferwerd gehouden. Set ‘m op deed hieraan mee met zes turnsters. In de eerste ronde was het de beurt aan Esther Hoogsteen, Hendrike Bronzema en Mariska Veenstra. Esther en Hendrike hebben beide een perfecte wedstrijd geturnd, beide meiden bleven staan op de balk en dit resulteerde in hoge scores van de jury. Mariska begon niet helemaal lekker aan de wedstrijd, maar met een perfecte brugoefening werd dit weer goed gemaakt.


Alle drie de dames mochten het podium betreden, Hendrike werd 1e, Esther 2e en Mariska 3e! In de tweede ronde deed Kaylee van Dijk mee. Kaylee wist, net als de vorige keer, een mooie wedstrijd neer te zetten. Kaylee behaalde hierbij een 3e prijs in een groot deelnemersveld! Bij de 3e ronde mochten Marrit Posthumus en Jannie de Beer aantreden. Met mooie oefeningen op alle toestellen werd de dag succesvol afgesloten. Marrit werd verdiend 1e en Jannie mocht een mooie 3e prijs in ontvangst nemen! Kortom een succesvolle dag voor Set ‘m op.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie